Summer Well

Un festival cât o vacanţă, aşa a fost denumit Summer Well, festivalul de la Buftea, de pe domenile Ştirbey. Şi într-adevăr este o vacanţă deplină.
Cei care nu au plecat din Bucureşti în acest week-end şi au dorit să se relaxeze, au putut face acest lucru la Buftea, acolo unde au găsit muzică bună, oameni tineri şi multă linişte.

16255 563416990371331 920124336 n

Dacă muzica a ţinut capul de afiş al evenimentelor de la domeniul Ştirbey, nici celelalte atracţii din parcul din Buftea nu au fost neglijate. Astfel încăt oamenii au putut să admire un balon cu aer cald, chiar să se suie in el. Au putut să vadă filme, în cinematograful amenajat special pentru aceasta, dar si sa guste mancaruri indiene sau celebrii cârnaţi germani. Pe lânga, clădirea palatului Ştirbey s-a bucurat de proiectii fascinante.
Şi dacă acestea nu ar fi fost de ajuns, liniştea parcului de pe domeniul Ştirbey i-a facut pe participanţi să uite de grijile cotidiene, dar şi de faptul că sunt la doar 15 kilometri de Capitala, de praful şi gălagia oraşului.

Poate că mâncarea şi băutura nu au fost suficiente pentru bucureştenii ce au fugit de caniculă, dar aceasta nu i-a impiedicat să se întinda in iarbă şi să uite pentru cateva momente de faptul ca afara sunt peste 30 de grade. Copacii şi curăţenia de pe domeniul Ştirbey au facut ca temperatura să fie mult mai uşor de suportat, dar şi zambetele oamenilor sa fie mai placute.

Oricum nu toată lumea a avut respectul pentru natură să arunce paharele de suc şi resturile de mancare la coşurile de gunoi special amenajate pe intreg parcul, dar în general, parca nu a trebuit sa calci numai pe resturi de mancare, ca la orice alt spectacol din Bucureşti.

Faptul ca spectacolul a fost intr-o padure, a putut crea noaptea şi efecte de lumini deosebite. Laserele s-au contopit cu copacii, iar muzica a facut ca peisajul să fie unul mirific, de basm, aşa cum nu de multe ori il poti găsi in jurul capitalei. Iar o plimbare după lasarea intunericului în acest parc, a facut ca totul sa fie mult mai frumos, luminat feeric doar de cele câteva becuri.

Publicul a putut sa işi cumpere de la şosete colorate, la diverse tricouri. Dar nici bicicletele tunate sau masinile de curse n-au lipsit din peisaj. Mai mult, puteaţi sa plecaţi acasă cu o masina de ultima generatie. Daca nu, puteaţi să vă faceţi poze alături de această masină.

Dacă anul trecut vremea nu a ţinut cu organizatorii, anul acesta a fost cald şi bine. Dar poate prea puţine locuri de mâncare şi bautura, ceea ce a creat cozi semnificative. Poate la anul.

Galerie Foto pe Facebook.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply