Summitul militar international Erepublik

Summitul militar international Erepublik

Am fost sambata la Summitul Militar International de la Erepublik. Evenimentul s-a desfasurat la Hotelul Intercontinental, exact in sala in care asta se intampla cele mai multe evenimente importante, iar la el au fost sefi de state, sefi ai armatelor, sefi ai delegatiilor, delegati, persoane de rang inalt, dar si cetateni.

La summit s-au discutat noi aliante, noua idee a jocului, pasii ce trebuie urmati, dar si probleme economice si militare. De altfel auzisem acolo ca trebuiau facute niste reforme, atat in joc cat si in modul de guvernare. Si mai mult, ca jocul va avea o noua harta si o noua desfasurare.
Da, nu vorbim aici de lumea reala, vorbim de un joc. Dar atat timp cat la Bucuresti au venit presedinti de state, fie ei si virtuali, ei reprezinta o alternativa lumii reale. De cele mai multe ori, o alternativa fiabila.

Pe de alta parte, multi dintre participantii la acest summit au venit si sa vada Bucurestiul si sa viziteze Romania, pe banii lor. Ceea ce e un plus.

706301 10151380176721204 202031470 o

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply