Sunt vesel ba!

Voi stiti cum rad eu. Foarte colorat ma descriu unii. Drept urmare pe net nu pot sa rad decat folosind semnul asta :D) sau asta 🙂 Eh, pe langa asta rad si comentatorii mei, ei cel mai mult scriu asa 🙂 🙂 🙂 :).
Asta inseamna ca am niste comentatori fericiti. Va dati seama ce trist ar fi blogul asta daca ar intra lumea aici numai ca sa ma injure? Sau sa defuleze, sau sa vina si sa spuna ca e trista? Eu ma bucur si va multumesc pentru ca sunteti voiosi atunci cand intrati aici, mai ales ca va bucura ce cititi.

Si din ciclul romanul face haz de necaz, asa facem si noi. Important e sa ne pastram tonusul. Pentru ca daca ni-l pastram putem sa progresam si sa facem succes, nu-i asa? 🙂

Promo: Acum cu Zapp BUZZ îti suni prietenii pe Messenger în timp ce acestia se afla în fata calculatorului, oriunde în lume, folosind telefonul mobil. Afla numarul de Messenger al prietenului tau accesând Cartea de telefon pentru Messenger, numai pe www.zappbuzz.ro

Si ca sa vedeti cat de mult zambesc, avem si un plugin. Asta. Ce face pluginul asta, numara cate emoticoane se scot pe blog, le aduna si le face o poza d-asta misto.
zappbuzzphp

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: