Super meciuri la cupa mondiala

Vom prinde in Africa de Sud doua super meciuri in cadrul cupei mondiale. Ca sa fie treaba buna, astea au fost singurele meciuri la care am gasit bilete atunci cand au trebuit cumparate. Nu stiam atunci ce intorsatura vor avea grupele A si E, astfel incat nu ma asteptam la ceva meciuri.  De ce doar la meciurile astea am gasit bilete? Pentru ca agentiile de turism si-au rezervat, platit si cumparat in avans bilete la meciuri pe care le vand la pachete cu cazare pentru turistii straini. Daca au sau nu turisti e problema lor, biletele au fost platite, drept urmare indisponibile pentru alti clienti.

Dar in grupa A, Mexic si Uruguay sunt la acelasi punctaj pe primele doua pozitii, deja calificate, iar pentru meciul de marti nu mai au nevoie decat de un egal, astfel incat meciul asta va fi ori unul specatcol cu goluri de ambele parti, ori unul sinistru si plictisitor in care ambele echipe vor vrea doar sa treaca timpul mai repede, ele fiind deja calificate.

In schimb in grupa E, intre Danemarca si Japonia va fi cu siguranta spectacol sportiv. Ele sunt pe locul 2 si 3, iar una din echipe se va duce acasa, in timp ce alta echipa se va califica mai departe. Acum stim ca japonezii joaca foarte spectaculos, iar suporterii lor sunt de o disciplina de invidiat. Voi vrea sa vad cum suporterii japonezi isi vor face curat pe stadion, pe locurile pe care au stat, imediat dupa terminarea meciului.

Deci ce pronosticuri avem? Mexic – Uruguay fac blat? Si se califica Danemarca mai departe sau Japonia?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: