Surpriza de la CFR! Petreceti Valentine’s Day intr-un tren

Surpriza de la CFR! Petreceti Valentine’s Day intr-un tren

Intrebarea retorica ar fi, cand ati mai petrecut voi Valentine’s Day intr-un tren de calatori. Si nu e chiar retorica, dar e o provocare destul de interesanta. Cu alte cuvinte, daca va simtiti destul de perversi si doritori de dragoste murdara si puturoasa, puteti sa petreceti intreaga zi de Valentine’s intr-un tren de calatori.
Astfel, CFR ofera 50% reducere din pretul biletului intreg la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren InterCity.

 

Oferta e valabilă pentru călătoria în trafic intern la următoarele trenuri:
–          IC „Dacia” 346 şi 347 Bucureşti Nord – Curtici & retur
–          IC „Ister” 472 şi 473 Bucureşti Nord – Curtici & retur
o   Cu opriri în: Ploieşti Vest, Sinaia, Predeal, Braşov, Sighişoara, Mediaş, Blaj, Teiuş, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad
–          IC 533 Teiuş – Cluj Napoca
o   Cu opriri în: Teiuş, Războieni, Câmpia Turzii, Cluj Napoca
–          IC 532 Cluj Napoca – Bucureşti Nord
o   Cu opriri în: Câmpia Turzii, Războieni, Teiuş, Blaj, Copşa Mică, Mediaş, Sighişoara, Braşov, Predeal, Sinaia, Ploieşti Vest
Cu alte cuvinte, daca vrei sa te duci pana la Curtici sau daca vrei sa te intorci de la Curtici cu iubita, iubitul sau cine mai vrei tu, cumperi doua bilete si platesti doar unul. Si la cum merge CFR-ul, e de preferat sa fie iubita, nu de alta, dar sigur toata ziua o petreceti in tren.  Sau daca vreti sa va duceti la Deva, pentru un week-end romantic, puteti fi intai romantici in tren, povestindu-va toata viata pana cand trenul va ajunge la destinatie.
Nu trebuie decat sa suportati mirosul de WC, mirosul din vagoane si eventual alti colegi de compartiment sau mai stiu eu ce. Trenurile astea InterCity au si cușetă? Daca da, atunci reducerea e valabila si pentru cușetă? Ca atunci devine interesant. Va duceti doi prieteni, cu doua fete  si iese ceva dragut zic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply