Susan Boyle a pierdut in fata lui Diversity

E un show care teoretic ar trebui sa nu ne intereseze. Se intampla in Marea Britanie, nu ajunge la noi la televizor nu ne intereseaza. Dar a facut furori pe internet, a fost show-ul cu cea mai mare creste de pe youtube, cu cel mai mare numar de vizualizari intr-o saptamana cu cei mai multi fani pentru Susan Boyle, femeia batrana care canta frumos.

Aseara a fost finala, o finala monumentala pentru cei care au vazut show-ul, dar si o finala in care favoritii si cei care au fost super misto pana acum in concurs, n-au venit cu ceva in plus sau extraordinar in show-ul lor.

Iar finala a fost exact asa cum trebuia sa fie la nivel de productie tv. Pun pariu ca si la nivel de audienta, faptul ca s-au inregistrat milioane de voturi in doar jumatate de ora este un lucrru impresionant, atat pentru televiziune cat si pentru British Telecom. Va dati seama ca noi n-avem capacitatea sa sustinem un televoting la acelasi nivel.

Pana la urma Susan Boyle a pierdut, in fata grupului dance Diversity.

Si dansul cu care diversity au castigat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: