Sustin greva de la metrou

Coincidenta sau nu, greva de la metrou pare a fi programata foarte, foarte bine. Anul trecut s-a negociat un contract de munca pana luna asta la data de 1. Dupa data de intai angajatii de la metrou e ca si cum n-ar mai avea servici, pentru ca neavand contract n-au pe ce sa isi desfasoare activitatea. Boon.
zap-zap, punct si de la capat.
Anul asta au picat guverne, nici nu s-au gandit ca poa sa apara vreo problema de genul asta, au taiat cadrul legislativ prin care cineva poate negocia si incheia contracte cu sindicalistii. Acum Berceanu apare la televizor si se roaga de ei sa nu faca greva in timpul campaniei electorale, dar cand!?

Solutia? Basescu! Categoric, asa cum a iesit Basescu afara si a potolit ciobanii acum trebuie sa faca la fel sa dea drumul la metrou, astfel incat sa castige vreo 600.000 de voturi ale calatorilor  cu metroul din fiecare zi. Daca apare vreun alt candidat? Pai atunci ceilalti iau voturile astea, cu puterile lor Mesianice. Dar cine altcineva isi poate permite sa vorbeasca ? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply