Tablete de la eMAG

Am fost aseara la un eveniment in care am putut sa punem mana, la gramada, pe toate tabletele pe care eMAGle au la vanzare. Intrebarea serii a fost unde incadram tabletele. La ce categorie adica. Ca nu sunt nici laptopuri, dar nici netbook-uri, dar nici telefoane mobile, desi au cartele sim. Si atunci ele sunt mai mult ce? Si la ce se foloseste o tableta?

Am pus mana pe Motorola Xoom, BlachBerry PlayBook, Acer A500, Acer Iconia Tab W500, Samsung TAB P1010, Archos 70 IT, Archos 101.

 

Si am doua intrebari, tu ce tableta preferi, intr-un mic top 3. Si la ce se foloseste o tableta? Nu sunt fanul lor, iar pana acum nu am pus mana pe un iPad. Asa ca azi ma joc cu un iPad. Drept urmare, ce naiba pot face cu el?

La finalul evenimentului, un editor de la un blog de nisa a castigat un iPad2 pentru ca a fost cel mai rapid tastator de touchscreen. Bineinteles nu mai rapid decat Radu. Dar Radu e blogger-importator, deci are ceva mai multa experienta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply