Hai sa promovam e-commerce-ul

Eu de vreo 3 ani tot tip ca vreau e-commerce in Romania, ca trebuie sa educam publicul, ca trebuie sa le spunem oamenilor ca pot exista mai usor pe internet, ca se reduc costuri daca nu tii un spatiu inchiriat si platesti lumina si angajati, ci ai un site dragut pe care il promovezi frumos si lumea iti cumpara marfa. Dar pentru a avea un site din asta bun trebuie sa ai si servicii exceptionale, iar orice greseala va fi instant taxata de blogosfera si o masa mare de hateri si forumisti.
Dar aceste probleme se pot controla si corecta.

 

Zilele astea la Realitatea TV se difueaza niste materiale documentare foarte interesante. Exact raspunsul a ce ceream eu acu 3 ani de zile. Din ciclul sa vorbim despre astea la televizor, sa stie oamenii, sa auda, sa vada exemple bune, sa vada unde ar putea exista probleme, sa le inteleaga si sa stie cum le depasesc.

 

Singurul lucru care nu-mi place e acela ca acest tip de material a venit la 3 ani dupa ce eu am atras atentia asupra lui. Pai hai ma, cat mai asteptam. Am stat sa tragem de ata sa speram ca romanii inca mai pica in plasa magazinului normal, in loc sa acorzi atentie si sa ii educi? Asta in timp ce toata lumea face asta in afara?

Si am o vaga impresie ca magazinele online au ramas fara clientii cei mai puternici si influentatori, atat timp cat acestia comanda de pe amazon, ca e mai ieftin. Nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply