Tarom in Skyteam

Ca Tarom a intrat in Skyteam, asta inseamna un lucru bun. Asta inseamna ca este o companie competitiva si productiva, dar mai mult poate insemna o imensa dezvoltare pentru micutul aeroport din Otopeni. Cert e ca aeroportul ala arata ca dupa bombardament la anumite ore sau mai rau, ca intr-o tara in care zici ca e razboi nuclear si ca ai nimerit acolo din greseala.

Eh. Partea buna in toata povestea asta e ca ar trebui ca Tarom sa respecte standardele Skyteam, sa isi imbunatateasca serviciile si sa nu isi permita nici o intarziere pe rutele pe care mai opereaza. Partea proasta e ca fiind romani au sanse sa nu faca asa ceva, dar ne dovedesc asta investind intr-un promo …


Hai sa nu-l numim prost, ca mi-e frica sa zic asa ceva … sa-i zicem dezastruos. Cum tu companie aeriana faci promo la niste oameni care se prabusesc. Nu zboara, se prabusesc.

Oricum skyteamu nu se compara cu star alliance, dar e bine ca isi maresc si ei gasca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: