Te bagi la promotii?

De fiecare data ma duc in magazine, sunt cozi imense la chestiile alea cu promotii. Eu nu ma duc acolo, ma duc, fac cumparaturi, imi fac treaba si merg mai departe. Si totusi, cand aflu de promotiile din magazine parca-mi bag putin unghia in gat. Si cum sa nu faci asta cand la un interval de 10 minute doua case sunt castigatoare. Si nu castiga nimicuri, ci vouchere la restaurantul Treff, la cafeneaua Zvon, la clubul de biliard Prestige.
Daca nu v-ati dat seama, e vorba de Vitantis, acolo castigi vouchere la case. Si ce e mai misto decat sa ii inchizi gura nevestei dupa cumparaturi sau sa te calmezi tu dupa ce ai dat banii pe cumparaturi, decat sa stai la o cafea dupa.

Si tot incercam sa-mi explic de ce totusi e coada la Roata castigurilor. Si raspunsul vine acum, toate optiunile sunt castigatoare. Adica ai facut cumparaturile, te gandesti ca mai vrei ceva, te duci la roata castigurilor si mai iei un voucher de 60 de lei. Iar de banii astia poti sa mai iei mancare pentru 3 zile, ma gandesc.

Ati crede ca reducerile si premiile nu sunt reale. Ba sunt, pentru ca sunt in stricta legatura cu chiria perceputa magazinelor din complexul comercial. Iar acolo se gasesc de la bricolaj, la mobila, haine, banci, farmacii, restaurante, hypermarket, electronice si electrocasnice.

 

Iar daca acestea nu va conving sa va duceti in centrul comercial, atunci pentru ce te-ai duce acolo?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: