Teapa pe care ne-o luam la alegerile astea

Cea mai mare teapa pe care ne-o luam la alegerile astea nu va fi ca va iesi un candidat sau altul. Ci, ca pana acum nimeni nu a facut nimic. Va amintiti cand s-a schimbat ultima data cine trebuia sa se schimbe? Era 2004. Atunci inca nu eram in Uniunea Europeana, speram sa intram acolo si pentru asta trebuia sa ii pacalim pe europeni. Pe vremea aia insa, ne asteptam sa vina europenii in control, sa vada daca meritam sa intram sau nu.

Si atunci, in 2004, guvernarea a zis, stati ca noi vrem sa intram in Europa. Hai sa asfaltam strazile. Si atunci s-au asflatat ultimele strazi. Rectific, la Pitesti s-au asfaltat ultima data strazile in 2002. Sunt foarte bucuros sa vad ca de atunci nu s-au schimbat gropile. Doar au mai aparut si altele.

Ei bine, ultima mega asfaltare din Romania a avut loc in 2004. Si daca n-au fost inundatii sau daca n-au furat astia de la Autostrada Soarelui niste asfalt, asa, fara sa-l justifice nici un alt drum nu s-a mai asfaltat.

Totusi e un lucru misto. La ce trafic avem pe drumurile astea judetene si nationale, fara pic de fundatie si structura de rezistenta, e un lucru remarcabil ca asfaltul a tinut pana in 2014. Carpit asa cum e el.

Si exact asta e teapa. Atunci cineva a asfaltat si nu a iesit el presedinte. Acum … pe modelul ca s-au mai fript o data, ca au asfaltat strazile si n-au iesit presedinte, nu au mai facut nimic. Stai sa vezi ca nu vor face nici de acum inainte.  Pentru ca nu meritam strazi asfaltate.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply