Telefonul gresit

Inainte pe romtelecom pe centrale analogice intelegeam ca se face atingere, ca se intampla nu stiu ce si tu formai un numar de telefon si ajugnea in alta parte.
De fapt, daca nu stiti cu aceasta problema s-a confruntat si Vodafone acum cateva luni. Adica se apela un numar din agenda, iar centrala iti facea legatura la alt numar de telefon. Atunci a fost o situatie de criza in Vodafone si a fost remediata in timp util.

In schimb eu de ceva timp incoace patesc aceeasi chestie pe RDS. Ma suna un numar din Bucuresti si cere tot timpul cu domnul Dragomir sau cu Cristi. Intamplator si eu sunt Cristi dar nu persoana cautata. Intamplator sau nu la celelalt capat al firului e o tanti care imi zice ca ea formeaza corect. Intreband-o care e numarul difera doar doua cifre, doua cifre care sunt usor apasabile sa iasa numarul meu.

Eu ma gandesc acum ca n-ar fi neaparat o eroare in centrala RDS, desi se poate intampla. Dar totusi, ce naiba pot sa ii fac asteia, ca tot timpul cand mi-e lumea mai draga, suna fix-ul in cealalta parte a camerei cu tanti asta, stresanta in incercarea ei de a forma un numar de telefon.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: