Teo Peter – Statele Unite si Caracalul

Ce au toate 3 in legatura unul cu altul? Nimic, poate caruta care s-a rasturnat la Caracal ar sti mai multe.

Nu vreau sa fiu rautacios, insa eu stiu o chestie: mortii cu mortii si vii cu vii. Adica pana mea, ai murit, asta e … mergem mai departe, doar nu o sa stau acum sa plang vreo trei ani ca nu mai esti, trebuie sa ma descurc fara tine ca nu vii inapoi daca ma rog sau daca plang mai mult. Asta am trait-o pe pielea mea, drept urmare nu pot sa ma gandesc sau sa vorbesc altfel.

Statele Unite? Hm, ati vazut filmul idiocracy? Daca nu sa-l vedeti. Pe scurt, americanii sunt prosti, dar cineva cu cap le-a facut niste legi destepte ca sa ii guverneze pe toti. Iar americanii au castigat procesul cu familia lui Teo Peter din cauza faptului ca romanii n-au reusit sa dovedeasca ca muzicianul era in taxi-ul ala si ca a murit in acea masina.

Acuma, oricat de american ai fi, cum sa fii mai destept decat romanii nostri? Sau, cat de prost sa fii incat sa nu poti dovedi ca Teo Peter se afla in masina aia?

Ma rog, dupa asta, daca ai reusit sa pierzi in halul asta procesul, iar americanii ca sa iti inchida gura au zis ca iti dau un 5000 de dolari acolo sa ii bei doua saptamani, de ce mai tipi? Ca esti roman, si ca dupa ce ca nu reusesti sa castigi un proces logic, mai si vrei bani. Cel putin mai bine recunosteai ca ai gresit si mergeai mai departe pe burta, asa cum erai obisnuit.

Acuma ce? Vine Bush in tara si familia lui Teo Peter se revolta impreuna cu presa. Degeaba. Credeti ca obtineti ceva? Atunci de ce va ametiti degeaba, sau mai ales sperati la nimic?

Hm … bloggerii se aliaza si protesteaza. LOL. Ma, in cazul asta, trebuia sa fiti voi martori la proces acolo in state. Trebuia sa le aratati lor atunci ce si cum, nu acum, nu dupa. Astea sunt simple cuvinte in vant, aruncate aiurea. Da, am pierdut un artist roman, foarte bun, e o pierdere inestimabila, dar trebuie sa mergem mai departe. Nu o sa stam sa plangem dupa el. Mai ales, am pierdut in fata celei mai proaste natiuni (dupa nivelul nativ al iq-ului), in schimb noi inca incercam sa le demonstram ca nu au dreptate. Pai asa au incercat si irakienii si afganii, n-au reusit. 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: