Teo Trandafir la Realitatea Media

Realizatoarea TV şi întreaga sa echipă redacţională au venit la Realitatea Media, din 15 septembrie, pentru a lansa formatul românesc al postului Romantica.

Teo Trandafir va fi directorul canalului Romantica şi va construi, alături de producătoarea Andreea Godeanu, echipa ce va relansa postul, în varianta românească, în februarie 2007, potrivit unui comunicat al departamenului de marketing şi PR al Realitatea Media.

“Am fost şi-am vizitat hala şi studiourile Realitatea (marÅ£i – n.r.) şi mi-am dat seama cât de drag îmi e s-o iau de la capăt”, a declarat Teo pentru NewsIn. “Pur şi simplu mi-e drag să încep ceva. M-a distrat foarte tare să văd cum lumea face, cu un entuziasm nebun, emisiuni printre plastice şi bucaÅ£i de plexiglas. Mi-era dor de entuziasm şi de veselie”, a adăugat vedeta.

A VENIT LA REALITATEA

Mai mult decat ma asteptam … si … whoaa … catzi bani a primit pentru asta … si oare … a venit pentru bani … sau pentru ce a zis mai sus ? 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: