noi … cu gandirea noastra

1158531189 hr 2261

Ma uit pe pagina Iuliei, si vad ca a pus un blog nou …

Ma uit ce scrie si descoper ca a scris ceva despre ceea ce vroiam sa scriu eu de mult.Vrea o familie. Una mare si fericita.

Eu, rautacios, vin si ma intreb de ce?  Ca sa am o grija in plus? Ca sa ajung acasa, si ca in reclama de la adria, sa mi se zica ca nu sunt bun de nimic, si ca iar am uitat sa cumpar aia, sau ca iar n-am facut aia, sau ailalta?

DA … pana la urma si eu vreau o familie, sau ceva asemanator, dar, nu in conditiile de mai sus, pentru ca sunt satul de aceste evenimente … care este si care se intampla. OMG … am albit deja … oare la 29 de ani, o sa arat ca la 40 ? 🙂

Iar, cand vine vorba de familie, apar responsabilitati, din alea … pe care nu le-ai mai avut pana acum, pe care trebuie sa le faci, sa le duci mai departe …si … whoaa … o groaza de investitii. Si, eu nu suport sa imi fac credite, sa am datorii sau prostii din astea.

In alta ordine de idei. Ma intreb de unde vine si cine dracu le baga in cap … ideea asta: Si anume, termini o facultate, sau nici macar no termini … gasesti un amarat de job … tzup … ai nevoie urgenta de un barbat … care sa iti fie sotz, tata si sclav… Si daca asta nu se intampla in 3 luni …. vai de mine, sunt deprimat(a) ca nu ma iubeste nimeni, si ca nu reusesc sa agatz pe nimeni si toate cele. …

WHOH !!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply