Terminatorul revine

Terminatorul revine

Cand sperai ca filmele cu Terminatorul de la televizor se vor fi terminat, iata-l ca el revine.

1075577_10200198526906664_631760823_o
Foto: Razvan Petrescu (EVZ)

Si nu asa, ci in pozitia de victima, om discriminat, Basescu care face rau si nu apara familia asa cum este constitutional  sau libertatea presei, asa cum este ea inteleasa. Sunt multe de spus aici si n-am nici timp, nici chef sa fac asta.  Dar e bine de mentionat aceasta poza.

Altfel, mizeria continua. Ma uitam aseara, dupa ce am vazut ceva scris de Zoso. Stiti care e diferenta dintre Vintu si Voiculescu? Nu financiara, televiziuni si nu stiu ce. Cand a fost Vintu acuzat de ceva a tacut malc si a sperat ca statul sa isi faca treaba, pro sau contra. De asta a fost arestat. Cand Voiculescu a fost acuzat de ceva, toate televiziunile lui si inclusiv el se dau cu capul de pereti ca vai doamne asuprirea presei, justitia nedreapta si asa mai departe. Diferenta de atitudine. Sa ne uitam atunci in istoria recenta sa vedem cine, prin ce atitudine a avut de castigat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply