The superstar

Continuand articolul precedent, numindul-l pe Obama, Mesia care a venit sa salveze natiunea americana de la colaps, avem inca doua idei de mentionat.

Primul ca echipa sa este cam la fel de proasta si dumb precum este guvernul Boc, iar chiar daca presedintele vrea sa faca ceva, nu se stie cat de mult l-ar intelege congressmenii.

Iar al doilea … asta o fi invatat de la Basescu, sau cum isi permite sa se plimbe in halul asta pe strazi, fiind primul presedinte de culoare al Statelor Unite. Sa nu ne gandim ca serviciile de securitate nu-si fac treaba, sunt atatea filme inspirate din ceea ce trebuie sa munceasca oamenii aia. Si daca tot vorbeam de serviciile de securitate, filme si presedintele americii, voi va dati seama ca trebuie sa se schimbe toate filmele cu presedinti americani? Pentru ca nu se mai pupa.

Ah … si Bush a plecat cu elicopterul … va mai amintiti cine a plecat cu elicopterul de la putere? Pe undeva pe plaiuri mai verzi.

Si totusi, contrar asteptarilor NYSE nu vrea sa se inverzeasca deloc.

Obama iese din masina
Vezi mai multe video din Stiri »

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: