Thor (2011)

Daca tot va uitati la filme, ar fi bine sa va instalati si aplicatia IMDB pentru smartphone-uri. Gasiti acolo de la trailere, la actorii din film, la imagini facute si poate cel mai important ce nota are filmul respectiv.

Daca e sa vorbim de Thor aici, filmul asta e putin mai mult decat benzile desenate. Poate ca actiunea nu este cine stie ce, dar cinematografia si efectele grafice au evoluat suficient de mult incat filmul sa fie captivant. Si daca ne gandim ca Natalie Portman are un rol principal, iar ca Chris Hemsworth ii bate pe toti supervizat fiind de marele Anthony Hopkins, inseamna ca filmul e bun.
In alta ordine de idei s-a terminat Harry Potter. Avem nevoie de un alt film care sa continue pe episoade si sa ne prinda sa zicem urmatorii 10 ani. Iar Thor nu se termina aici, abia a inceput. Deja astept urmatoarea parte si nu numai eu, dar si copiii care au nevoie de un erou, dar si tinerii care au nevoie de cate o imbarbatare.

Recomandare de vizionare 3D HDTV.

IMDB link

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply