Tigan imputit

Am vazut de dimineata la televizor si am zis ca nu-mi vine sa cred. Un individ cu un tricou pe care scria Tigan Imputit !
Aluzie la afirmatia lui Basescu de ieri.

Pana aici toate bune, am auzit cum si-a cerut scuze si cum la Universitate s-a explicat. Am vazut ca a fost si un miting la Cotroceni. Toate pe bloguresti.

Insa am vazut si o constatare de-a dreptul geniala, care ma facut sa imi intaresc opiniile mele de mai devreme despre meseria de jurnalist si de metodele de practicare ale acesteia. Jurnalist esti doar cu microfonul in mana si cu legitimatia de gat, murind pentru apararea dreptului la informare. In rest … public citizen. (*Basescu tu esti specialist in asta, baga… )

Ce nu pot sa inteleg, totusi, este cum de a lipsit de la miting tocmai “pasarica” de la Antena 1/3. Imi pare ca, de fapt, parte vatamata s’au simtit prietenii mei rromi, pentru care asemuirea neamului lor cu tagma noastra jurnalistica devine din ce in ce mai mult o jignire!

bloguresti.blogspot.com

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply