Toata presa e aservita?

Am auzit azi o groaza de reactii contra lui Oprescu prin presa. De la ce s-a scris in evenimentul zilei ca Bucurestiul a luat-o la stanga ( interpretati voi sensul ), la toti care il deplang pe Oprescu la primarie etc.

Ma, ce plangeti acum toti? Nu va mai luati banii de la Blaga? Ati scris de bine de el si nu v-a platit? Pai sa ne gandim putin, nu toata presa din Romania l-a injurat pe Videanu il ultimii 4 ani? Pai atunci nah ce sa voteze electoratul daca voi ii injurati in fiecare zi?

Si acuma de ce plangeti? Ca a iesit Oprescu? Aaaaaaaa … ca Oprescu e chitros si nu da bani? Sau ca Oprescu vrea munca pe paine. Pai ramane sa vedem.

Eu l-am facut pe Oprescu comunist, iar pe Blaga hotz. De Blaga ne-am lecuit, astept sa demonstreze Oprescu ce gandire are, mai mult cum stie sa se impuna, pentru ca n-are un consiliu local care sa-l sustina.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply