Top internet in Romania

Teleormanul si Calarasiul sunt pe harta internetului european. Pe langa astea as adauga Valcea si Olt. Nu de alta dar ma astept ca acolo sa fie concentrarea de internet ceva mai mare decat Teleorman si Calarasi.
Daca e sa ma iau dupa articolul lui Sorin Tudor, tind sa cred ca solutiile de geolocare ale IP-urilor alocate prin orase nu sunt foarte perfectioniste. Astfel vedem cum centre mari universitare cu conexiuni internet extraordinare, Iasi, Cluj, Timisoara nu sunt pe harta. Sau poate doar ca  sunt in vacanta si nu se vad cum trebuie.

Pana una alta vede cine trebuie? Un RDS, un Astral, un alt monopol la nivel local? Va multumim pentru ca furnizati servii de calitate, dar hai sa aliniem ISO-urile alea cu care va laudati si la nivel european. Ca sa putem sa spunem ca avem si calitate nu numai viteze astronomice pentru cativa utilizatori si preturi mari pentru toti ceilalti?

Si daca in Calarasi merge internetul prea bine, cine-si muta repede datacenterele acolo?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: