Tot ce trebuie sa stiti despre Windows 8

Eu am testat Windows 8 inca din vara, vezi aici review si parerile initiale. Acum putem sa il aratam si la televizor. Drept urmare, vineri de la ora 17 la Newsroom cu Emma si Cosmin vom vorbi despre Windows 8. Vom prezenta cele mai cool aplicatii si cele mai bune modalitati de a il folosi.

windows 8

Voi ce vreti sa stiti despre Windows 8?

Windows 8 va fi disponibil in peste 140 de piete si in 37 de limbi, in doua versiuni principale, Windows 8 si Windows 8 Pro, in timp ce versiunea dedicata organizatiilor comerciale de mari dimensiuni este Windows 8 Enteprise. Tot incepand de astazi este disponibil un nou membru al familiei Windows – Windows RT. Realizat pentru tablete bazate pe arhitectura ARM, Windows RT va fi pre-instalat pe device-uri noi.

In completarea seriei de device-uri noi cu Windows 8 disponibile in magazinele de retail, consumatorii au posibilitatea de a face upgrade PC-urilor proprii. Pana la sfarsitul lunii ianuarie 2013, consumatorii care utilizeaza in acest moment Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 pot achizitiona Windows 8 Pro Upgrade la pretul promotional de 59,99 EUR, de la majoritatea partenerilor din Romania.

Pentru a marca ziua lansarii, Microsoft impreuna cu DOMO, Media Galaxy si Flanco vor oferi primilor 50 de clienti din fiecare magazin participant un Xbox gratuit la achizitia unui device cu Windows 8 iar urmatorii 100 de clienti vor primi un voucher in valoare de 350 RON, valabil la achizitia unui device nou cu Windows 8. Oferta este valabila in data de 26 octombrie 2012 intre orele 19:30 si 22:00, in urmatoarele magazine: Flanco Sun Plaza, DOMO Afi Cotroceni si Media Galaxy Baneasa.

Mai mult, toti clientii care achizitioneaza un device cu Windows 8 ce ruleaza pe tehnologie Intel, de la toti partenerii Microsoft, in perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2012, primesc gratuit 12 luni de trafic pe Internet de la Vodafone, in limita a 1 GB/luna. Mai multe detalii despre aceasta promotie puteti accesa pe aceasta pagina.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply