Doua cu vedete pe care nu le inteleg

Sa fim clar intelesi. Vedetele, scandalurile si sexul sunt singurele care vand in Romania. Adica ne uitam pe tarabe si vedem ca doar tabloidele au rezistat din presa scrisa. Mai mult decat atat, pana si ziarele de sport pun pornaciuni explicite pe siteurile lor, in separata ca atrag trafic. Si drept urmare, astfel au aparut vedetele, crescute de catre ziare, crescute pentru audienta si aduse in centrul atentiei pentru a li se face poze.

Si acum sunt doua lucruri pe are eu nu le inteleg cand vine vorba de vedete. Prima ca daca trebuie sa arate bine si sa se scrie despre ele, atunci ar trebui sa se comporte ca atare. Si atunci, de ce daca li se comunica ca au invitatie la o petrecere exclusivista cu un dressing code nu-l respecta. Adica ti se spune ca trebuie sa vii la cravata neagra, atunci tu de ce vi la pulover si tricou? Mai mult decat atat, de ce te uiti speriat si ciudat la celelalte persoane care au venit imbracate corespunzator cu indicatiile din inivtatie?

Si pe langa asta, ai primit invitatie la un eveniment. Nu se cade sa stai la tot evenimentul ala? Adica de ce sa vii sa faci poze, iar atunci cand chiar incepe evenimentul sa pleci?

Si totusi, sunt si vedete extraordinare. Nu stiu cine i-a spus lui Pavel Bartos sa faca glume cu mine, dar poanta din seara asta a fost atat de tare incat am ras si eu si ceilalti. Uite, asta e un exemplu bun si de urmat.

Si atunci, de ce se promvoeaza vedetele care nu merita?

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply