Toti sar la ciolan

Vedeti? Se intampla exact asa cum ma asteptam. A venit imprumutul de la FMI, toata lumea a venit sa ceara bani de la Guvern. Toti protesteaza, toti vor salarii mai mari, profesorii, studentii ies in strada, altii fac greve, proteste si asa mai departe. E de bine zic eu. De produs nu mai produce nimeni nimic?

Cu alte cuvinte nu ne uitam la greci? Astia s-au imprumutat ca disperatii pentru a plati salarii si pentru a face una si alta, iar acum au ajuns in situatia de a destabiliza toata zona euro pentru ca nu isi pot plati inapoi datoriile.

La noi, dupa ce ca am mai ramas 17 milioane de oameni in tara – cel mult – din care mai muncesc maxim 5 milioane, suntem atat de nesimtiti incat ne permitem sa protestam si sa iesim in strada. Eu tot nu inteleg pentru ce? Sa ies si eu in strada ca nu-mi convine, dar in locul meu cine ramane sa munceasca?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply