TRANZACŢIA ZILEI : Realitatea Media a preluat Grupul Caţavencu

Realitatea Media SA, care deţine posturile de televiziune Realitatea TV şi The Money Channel, a finalizat negocierile cu grupul de presă Caţavencu pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni.

Grupul de presă CaÅ£avencu editează în prezent publicaÅ£iile “Academia CaÅ£avencu”, “Tabu”, “Cotidianul”, “Aventuri la Pescuit”, “Bucătăria pentru toÅ£i”, “Superbebe”, reÅ£eaua “B-24-FUN”, “Idei în dialog”, “InvestiÅ£ii şi profit”, “Le Monde Diplomatique” şi deÅ£ine reÅ£eaua radio “Guerrilla”

  Image In alta ordine de idei … misto … o miscare surprinzatoare de masa. O chestie extraordinara, in care, si unde azi am auzit numai felicitari pe  holurile de la Casa Presei.

Ah… In alta ordine de idei … stau sa ma gandesc ce dracu se va intampla mai departe. Adica nu imi era de ajuns ca am facut ce am facut … ca volumul de munca este cu mult peste posibilitati aici. Si ca totusi reusim. 🙂

Si tare ma gandesc ca o sa ne ocupam si de retelele si de echipamentele celor  multe publicatii si radiouri care exista. :D)

Dar, tara merge inainte si prospera … poate o sa avem salarii mai mari … bineinteles pe munca mai multa :D)

Huh … si o luam de la capat :D)  cu scartait de frane 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: