Trebuia sa ma fi facut profesor

A fi profesor e o meserie nobila, frumoasa si extraordinara. Sa fii la catedra si sa vorbesti unei gasti de vreo 30 de oameni e foarte tare, pe langa asta aia 30 te asculta, invata de la tine si aplica ceea ce tu le spui in viata lor, in specializarea lor.

Acum ceva timp o colega de la IT a spus ca mai bine se facea pedagog decat sa le explice tuturor cum si ce se intampla cu un calculator, pe ce trebuie sa apese si cum functioneaza fiecare buton al tastaturii.

Mergand putin mai departe au aparut tot soiul de specialisti care aud chestii, le memoreaza si le spun apoi mai departe fara sa se uite daca exista sau nu.

Sorin Tudor imi spunea adineauri sa ma laud cu traficul lui REALITATEA.NET pentru ca si Tolo s-a laudat.
Drept urmare sa ma laud, iar bilantul il voi face la un an de zile.

Sursa graficului SATI. Nu stau sa explic acum ce reprezinta graficul asta. Pun pariu ca sunt suficienti de multi destepti, ca sunt suficienti de multi priceputi care sa interpreteze datele astea, mai ales desteptul de Mircea Badea care va gasi un nou motiv sa ma injure pe post.

Ei bine … daca nu stiati deja de la ultimele intalniri de new-media si marketing si bla bla-uri despre online la care am fost si unde am spus public, eu urasc din inima toti specialistii care se dau cu parerea despre online. Pentru ca habar n-au de nimic. Cati dintre ei stiu ce e ala load pe server? Cati dintre ei stiu cat trafic face un site intr-o zi? Cati dintre ei stiu cum se scrie un cod corect, sau mai ales … dar ma opresc aici, despre toate astea la momentul bilantului.

Mergem mai departe … si FACEM succes! 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: