Trebuie sa aratam inca o data ca online-ul romanesc conteaza

Mi-e greu sa scriu articolul asta. Mi-e al naibii de greu. Dintr-un simplu motiv, pentru ca stiu prin ce trece si pentru ca l-am cunoscut.

Daca as fi fost deoparte as fi putut sa fac misto foarte bine, sa spun ca nu ma intereseaza, ca nu ma pasioneaza, ca sunt si altii sau ca sunt numai din astia. As fi putut sa fiu la fel de ipocrit ca altii si sa fac misto in cel mai rau fel acuzandu-l de rea credinta, de rea vointa si sa-l aseman cu oricine altcineva. Dar nu pot sa fac asta, pentru ca l-am cunoscut pe Daniel.

Va amintiti voi cand va luati una peste cap cand erati mici de la parinti si va spuneau sa nu ii imitati pe cei batrani sau schiopi in mers? Exact acelasi lucru se intampla acum. Nu incerca sa il imiti si nici macar nu iti dori sa fii unul dintre ei. Pe Daniel l-am cunoscut cand am fost cu Zanele la Violeta’s. Ce trebuie sa va spun? Ca omul asta stie ca poate sa nu apuce sa isi vada copilul si ca inca spera la acest lucru? Sau ca omul asta a intrat in incapere cu cerul cazut pe el, s-a asezat la noi la masa si a plecat acasa cu soarele stralucind? #draduta

S-a vorbit de campanie media. Huh! O campanie media inseamna o groaza de lucruri, dar singura ei problema e ca este efemera si poate fi exact ca un balon de sapun – sa nu aduca nimic bun. Pana una alta, a vorbit Mircea
Badea de acest caz, au vorbit oarece ziare, a aparut in Catavencu astazi.

Tot astazi stirea a ajuns si pe REALITATEA.NET. Pentru ca este o stire, din punct de vedere editorial nu este importanta, poate fi publicata doar ca sa fie si poate muri pana cand sa se afle despre ea. Drept urmare am apelat la online, pentru ca online-ul sa ajute astfel. Stirea n-a crescut editorial, a crescut online astfel incat este acum a 3-a stire din site dupa numarul de citiri. Acum are sansa sa fie vazuta de cine conteaza.

Si mecanismul ar fi simplu. Stii ca n-ai cum sa il ajuti, stii ca ii vizitezi siteul  danielraduta.ro si-l dai tuturor prietenilor tai, dar daca intre prietenii tai nu sunt oamenii care conteaza cum sa il faci cunoscut? Simplu, accesezi si tii stirea asta sus in top. De acolo nu o poate da jos nimeni. E pe principalul site de stiri din Romania in prima pagina, tu ii faci afisari cine trebuie sa o vada si poate sa doneze o va vedea cu siguranta. Asa,  Daniel are inca o sansa sa fie salvat. Are o sansa sa isi vada copilul. Copilul sau are o sansa sa isi cunoasca tatal.

Stiti ca anul trecut am ajutat copiii de la Valea Plopului si i-am facut bucurosi incat abia ne-au mai lasat sa plecam de acolo. Anul asta avem sansa sa demonstram inca o data ca online-ul romanesc conteaza. Noi putem sa-l ajutam pe Daniel. Stiti ca 10 lei donati in contul de mai jos nu-l fac sa stranga toti banii, dar 10 lei de la tine, de la inca cineva de la inca cineva, pot face ca suma ce trebuie stransa sa nu mai fie asa de infiorator de mare. Si pentru 10 lei transfer bancar nici nu e comisionul mare. E acelasi comision daca ai transfera 100 de lei, sau 1000 de lei. De tine depinde cat vrei sa ajuti.

De ce il sustin pe Daniel Raduta? Pentru ca daca as fi eu in locul sau, m-as resemna foarte linistit pentru ca am facut suficiente in viata asta si as astepta intr-o hruba, ascuns, sfarsitul.

In schimb Daniel lupta. Lupta pentru viata, iar tu il poti ajuta.

În conturile deschise la Banca Transilvania (detalii aici):
EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX

Sau prin telefon: donaţii de 10 Euro – 0900 900 110, donatii de 5 Euro – 0900 900 115; numere apelabile din reţeaua Romtelecom.

Update: si money.ro a afisat banner pentru Daniel

Digg this!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply