Trebuie sa vina Obama sa ne vorbeasca despre internet

Trebuie sa vina Obama sa ne vorbeasca despre internet

Eu sunt oarecum socat cand vad materialul asta video. Obama se pregateste de A State of a Union, declaratia anuala de cum o mai duc Statele Unite, ce au facut si ce au chef sa faca. Un fel de dare de seama. De data asta Barack Obama, presedintele Statelor Unite, primul om din lumea asta, vine sa ne vorbeasca despre … internet.

Si nu ca ne vorbeste despre internet, ci ca explica. Ca vrem cu totii sa nu mai apara rotita aia de buffer pe el. Ca internetul ne ajuta sa ne dezvoltam afacerile si asa mai departe. E grav va zic eu. Daca a ajuns Presedintele Statelor Unite sa ne vorbeasca despre cat de bun e internetul, inseamna ca americanii sunt extrem de lenesi si extrem de linistiti in ceea ce priveste dezvoltarea.

Cineva zicea ca e bine sa te apuci de coding imediat ce inveti sa scrii. Are dreptate, pacat ca oamenii inca nu realizeaza treaba asta.

Revenind la Obama. Acesta ne arata ca stie sa foloseasca o tableta, chiar foarte bine. Pentru ca el e un om al tehnologiei, dar restul Statelor Unite par a fi asa o populatie imbatranita si invechita. Si aparent iata ca de asta nu pot tine pasul cu restul lumii. Intr-adevar, ar fi misto sa existe net mai bun in Statele Unite (desi la mine a venit FBI-ul cand am tras cu 3Mbps). Dar sa vina presedintele sa vorbeasca despre internet, mi se pare mult prea mult. E ca si cum Iohannis ne-ar vorbi despre cum sa prajim puiul sa iasa friptura buna. Despre Iohanis revin.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply