Trei pacaleli misto de 1 aprilie

Prima vine de la Google, care a anuntat ca a scos versiune de google maps pe 8 biti, randata in timp real. De fapt, la puterea de calcul necesara pentru a randa o imagine in 8 biti, e chiar pe bune si nu e neaparat pacaleala. E doar un lucru frumos facut. Drept urmare, unde e facuta imaginea asta?

Facebook unfriend list.

Facebook a avut ieri pentru o scurta perioada de timp o aplicatie sau ceva care afisa cine ti-a dat unfriend tie. Eu n-am prins-o, ca n-am fost atent, dar am vazut ceva isterie in news feed din cauza asta.

Catblock de la adblock plus.

Baiatul care face Adblock, extensia ce blocheaza publicitatea, a crezut ca se distreaza de 1 aprilie cand a afisat poze cu pisici in locul reclamelor pe care le blocheaza prin adblock. A spus ca a fost nevoit sa faca asta pentru bani ca sa poata continua proiectul. In schimb, valul de reactii primite l-a determinat sa mai scoata o extensie numita chiar asa,  Catblock. Iar aceasta va afisa poze cu pisici in locul reclamelor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: