Trusa medicala si stingator pentru masina?

Acum trei ani era o lege (de fapt ea inca este, dar nu mai sunt controale),  prin care orice conducator auto era obligat sa aiba in masina magnificul triunghi reflectorizant, un stingator (micul pompier ala) si o trusa medicala. Sincer sa va zic anul asta mi-am dat seama ca ale mele au deja 3 ani. Adica au expirat de vreo doi ani. Asa incat urmeaza intrebare:

[poll id=”65″]

 

Partea nasoala e ca daca tot mi-am dat seama ca nu mai am, am zis sa-mi si cumpar. Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca nu gasesc. Adica in benzinarii nu se gasesc, nici stingatoare si nici truse medicale. Am incercat sa gasesc atat pe autostrada, cat si in oras. Voi ati gasit? Daca da, unde? Nu stiu de supermarketuri ca acolo ajung asa de rar incat nici nu gasesc raionul de chestii auto. Si sincer, chiar as vrea sa-mi mai iau, asa ca sa arunc banii pe fereastra, chiar daca n-am ce face cu ele.

Deci, unde se pot gasi truse medicale si stingatoare pentru masina? Voi de unde ati luat?

Apropo, care e pedeapsa pentru asa ceva?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply