Tu cum citesti? Si cu ce te alegi dupa asta?

Cu totii citim. Chiar daca nu stam sa citim carti, nuvele, povestiri, lucrari pentru scoala cu totii citim. Si citim asa subtitrari, titluri de ziare, internet, mesaje, bannere stradale. Dar cat de repede facem asta? Mai ales cu ce ramanem dupa ce ne aruncam privirea peste niste litere scrise pe un suport.

Poti sa citesti o pagina pe secunda

Exista tot soiul de tehnici de citit. De la o lumina adecvata si nu stiu ce pozitie in care trebuie sa citesti o carte, la cum sa citesti o pagina pe secunda. Ca sa ajungi sa poti citi o pagina pe secunda, trebuie sa urmezi un curs. La acest curs ma voi duce si eu pentru ca mi se pare extraordinar sa stiu ca pot citi repede, foarte repede si astfel invata mult mai multe chestii intr-un timp scurt.

Concurs. Veniti cu mine sa citim

Connie Larkin prezinta un curs foarte interesant de photoreading – o tehnica de citire rapida si de retinere a informatiei. Cursul este prezentat in limba romana, iar in urma acestuia vom invata cum sa citim o carte de vreo 300 de pagini in cam 3 minute. Dar nu doar sa citi, ci sa si sistematizam si sa retinem informatia prezenta acolo.

Si ca sa nu ma duc singur la acest curs, iau pe cineva dintre voi cu mine. Asa ca va rog sa raspundeti in comentarii in ce domeniu / activitate credeti va v-ar ajuta pe voi personal acest curs. Iar dupa ce aleg castigatorul si mergem la curs, vom citi mai repede si vom fi mai invatati decat altii. Pana pe 2 martie, atunci voi alege si castigatorul. Sper sa fie o fata.

Trebuie sa mai spun ca acest curs ar fi genial pentru facultate? Atunci cand ai de citit tratate sau nuvele de jdemii de pagini? Si sa  mai si inveti ceva din astea?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply