Tuca a murit si noi am uitat sa-l ingropam

Marius Tuca a fost o vedeta tv, la fel ca multi altii. A avut niste emisiuni interesante, care s-au sters o data cu trecerea timpului. Dupa care s-a dat la presa scrisa, crezand ca e un mare invatat in ale jurnalismului. A gresit si acolo, pentru ca presa scrisa a trecut pe langa el, iar el a ramas mort la fel ca o stana de piatra.

Azi refuleaza in Jurnalul National, la fel ca o ultima rasuflare a unui batran ce isi da duhul. Si respira greu.

Ce nu inteleg anumiti oameni de pe aici e ca apar masini noi pe strada. Iar asta e o analogie. Apar masini cu mai multe airbag-uri, apar masini cu mufe USB, apar masini cu mp3 si chiar bluetooth. La masinile astea si oamenii se schimba, pentru ca daca intr-o masina cu mufa USB  cineva ar vrea sa bage o caseta audio din dacia veche, asta nu va merge. Mai mult, daca la dacie trebuie sa tragi de schimbatorul de viteze spre stanga ca sa o bagi intr-a intaia, la masinile noi daca faci asta strici cutia de viteze.

Drept urmare domnule Tuca si tot trustul tau, daca nu te adaptezi mori. Scuza-ma … daca injuri mai traiesti putin, da, ai dreptate, mai traiesti putin si ti se da atentie. Nu-i nici o problema, noi te consideram deja mort, numai ca am uitat sa te ingropam.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: