TVR, televiziunea nationala controlata politic, incearca sa isi spele pacatele

TVR, televiziunea nationala controlata politic, incearca sa isi spele pacatele

Dupa ce TVR, televiziunea nationala nu a transmis protestele publice din toata tara, dinainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Dupa ce TVR a fost acuzata ca este controlata politic si ca nu are curaj sa se implice in viata politica si sociala si ca nu are curaj sa ia atitudine vine acum sa ne prezinte un reportaj … facut pe branci, cu oamenii de la #unitisalvam.

Teoretic, prin reportajul asta TVR va vrea sa creada ca si-a spalat pacatele si ca e o televiziune independenta. Dar stiti care e singurul pacat al televiziunii nationale. Este o televiziune controlata politic, din cauza caruia nu mai are pic de audienta si pentru ca are bani de la buget si nu are un departament de marketing sau targeturi de vanzari de publicitate doar stie sa suga bani si nu sa produca programe de televiziune de calitate. De asta nu se uita nimeni la TVR, de asta nimeni nu va urmari reportajul asta, desi eu ii fac promo.

Pacat TVR. Reportaj facut din banii publici, care nu va exista decat o singura data pe aer la televiziunea romana si care nu se va vedea pe internet dupa aceea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply