Tzapa BCR

BCR a inchis in seara asta bancomatele mai devreme decat ne asteptam cu totii.

Si nu la propriu, ci cat a limitat utilizarea lor. Anume, ai avut dretpul la o singura tranzactie de extragere de bani. Suma de maxim 300 de lei, ca sa nu ramana tonomatul fara bani.

Din fericire, am reusit sa-mi cumpar mancare platind cu cardul la un POS Banc Post. Dar, astea sunt mai rare in magazine. Nici ATM-urile altor banci nu iti accepta cardul BCR in tranzactii. Drept urmare, uite-ma blocat in Bucuresti, fara cash, cu banii blocati pe card … si cu mancare pentru doua zile.

Miash picioarele si nu imi pot schimba banca pentru ca pe asta primesc salariul. Bine, as putea sa scot banii toti odata si sa ii mut la ING, dar … nu am timpul necesar sa fac toata tetavura asta. Plus ca BCR nu e niciodata langa ING. (ba e … la mine in cartier, da la 12 noaptea se sperie aia daca vreau sa depun bani in cont).

In concluzie, sincera compasiune pentru toti cei in aceeasi situatie ca mine. Pentru ca sunt destui, numai cate injuraturi in cor am avut la bancomat in seara asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply