Tzapa cu AC/DC

Cand am auzit de concertul lui AC/DC in .ro m-am mirat. Cum sa faci concert pe autostrada. Hm, sa o luam altfel, cum sa faci un concert de asemenea anvergura intr-o parcare de la km 13. Si restul lumii unde parcheaza?
Pun pariu ca cineva a facut misto de altcineva. Adica au venit unii si au zis ca vine AC/DC vrem locatie. Romanii s-au dat peste cap in termen scurt, parcarea de pe autostrada, trupe romanesti etc … iata concertul. Deci lucru romanesc, facut pe genunchi, rapid si fara probleme.

Care AC/DC? 🙂 La ei pe site nu e nimic despre .ro, iar asta n-a pus semne de intrebari nimanui. Chiar si alte concerte anulate au fost anuntate. Si scrie despre Bucuresti, acum a aparut ca a fost anuntat fals. Aaaa … cu alte cuvinte, au aflat si astia de la AC/DC ca ar fi trebuit sa concerteze la Bucuresti. Pun pariu ca urmatoarea interbare a fost … ce e ala Bucuresti? 🙂

[poll=19]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: