Tzaranul de mall

Scriu astea pentru ca sunt evenimente ce se intampla rar si merita mentionate ca pe niste experiente foarte interesante.

Am fost aseara in mall la Baneasa. M-am chinuit ceva sa imi fac loc printre Q7-uri, lexusuri si alte Porsche-uri parcate pe cate doua locuri. E bine mi-am zis lumea e frumoasa. Am intrat inauntru full, asta in timp ce restul mall-urilor din oras sunt pustii. Eh, dar nu full de oricine, tarani veniti din spania cu geaca armani  sau bluza de trening adidas ce stateau pe banci, vedete de televiziune ce se plimbau la bratz cu dulapuri cu ceafa groasa si chelie si o groaza de pitziponci si pitzipoance care mai de care mai dichisite.

In schimb taranul de mall se baga in fata la burger king ca sa ceara o sticla de apa plata. Ca e greu sa astepti dupa persoana din fata ta. Taranul de mall se baga in fata la burger king ca sa ceara doua cafele, care sunt la fel de proaste ca peste tot, ca e lene sa mai stea doua minute sa astepte, iar atunci cand ii comentezi se uita in alta parte si se face ca nu aude.

E bine, tara asta prospera se darama pe prostia multora. Ce? Noi sa ne gandim la viitor? Nu, pentru noi, aici si acum, maine nu conteaza, ne descurcam noi cumva.

Si parca am impresia ca ne comportam acum la fel ca inainte, pe vremea lui Stefan, cand parjoleam pamantul in fata turcilor. Acum nu mai vine nimeni, dar noi tot parjolim de parca nu ne intereseaza ce se intampla maine, ce vine dupa noi.

Asta pentru ca tot am auzit de campania lui Guerrilla. In acelasi ton si Anca cu taranul de autrostrada.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: