Ultimul Gandul

ultimul gandu

CTP plange de parca a murit cineva. Eu zic ca si-o merita. Ori gasesti o solutie, ori te adaptezi nevoilor.

Si asta a fost singura pagina citita din ziar. Nu m-a incitat nimic sa ma duc mai departe. Si pentru asta am niste intrebari din astea de om care ar fi trebuit sa citeasca ziarul la chiosc si sa aleaga daca sa-l cumpere sau nu. Cine e Cezara aia si cu ce imi influenteaza ea viata? De ce ma intereseaza aia cu stressul din dreapta sus? Trebuie adica sa mi se aminteasca ca sunt stressat sau nu?
Da, ma intereseaza stirea cu aerul, dar titlul putea fi imbunatatit. Totusi nu ma prind ce cauta Isarescu acolo, el e de vina pentru aerul ala?

Iar in stanga iar nu ma intereseaza ca jandarmii au descins nu stiu unde, ca nu ma simt cu musca pe caciula si nici restul de 99.9% dintre romani nu sunt in aceeasi situatie, iar problema Portugaliei e un pic departe de noi. Totusi nu sunt redactorul lui Gandul si nici DTP-ul lor ca sa decid cine si ce intra in prima pagina. Eu la facultate am invatat sa le fac cum trebuie, bazandu-ne pe studii si pe obiceiul omului de a citi ziarul. Astia il dau peste cap si se intreaba de ce nu se adapteaza oamenii la un alt format.

De altfel daca mai cititi toata presa scrisa veti vedea acolo titluri de online. S-a scumpit benzina, vezi aici de ce. (exemplu). Cum adica vezi aici de ce? :)) Dai click pe ziar sa vezi acolo de ce?

In schimb acelasi lucru e si in online. Nu poti sa vii cu un print in online si sa ii aplici aceleasi reguli, ca nu se intampla. Aici sunt altele, iar cea mai simpla regula se numeste heat map. Iar apoi iti construiesti siteul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply