Un radar la 450 de metri. Peste 5000 de amenzi

In final politia romana isi face treaba.  Sunt fericit! A fost razie si control pe A2 (as putea spune singura autostrada circulabila din Romania).

Poliţiştii au dat 5.928 de amenzi pentru viteză şi alcool. 129 de şoferi s-au ales cu permisul suspendat.

Peste 1000 de poliţişti au fost mobilizaţi şi 500 de radare au participat la razie

Stirea e asta. Partea nasoala e ca acum e doar 1 mai, urmeaza vara. Unde la vara nu ma astept sa mai fie actiuni din astea asa de dragute. Si daca ne gandim ca pana la mare sunt doar 225 de kilometri, mai mult sau mai putin in functie de cum calculati, rezulta ca o masina de politie cu radar a pandit, in medie,  la fiecare 450 de metri ai autostrazii.

 

De ce e buna actiunea asta? Pentru ca asa se disciplineaza conducatorii auto. Cu amenzi, nu cu vorba buna, nu cu supraveghere, nu cu va rugam frumos, nu cu radar pus la kilometrul 20 si mai apoi nu stiu unde langa nu stiu ce benzinarie pe care o vezi de la un kilometru distanta.  Si asa stii bine, ai autostrada, mergi cu 130. Nu ai, mergi cu cat tine drumul. Sau cu cat te tine permisul.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply