Un week-end la munte

Outextrem impreuna cu Wild Escapes te invita sa participi la un concurs pentru a castiga un weekend pentru doua persoane la munte, intr-o aventura de neuitat. Poti petrece weekendul 15 – 17 octombrie alaturi de noi in Cheile Rasnoavei, judetul Brasov.

Citam:

Ce castigi?

Un weekend all inclusive alaturi de echipa Outextrem. Vei avea parte de offroad, catarare, rapel, tiroliana, paintball, trekking, tir cu arcul. Vei invata sa faci focul folosind cremene, vei invata sa gatesti la un foc de tabara, vei asculta cantece de munte cantate in jurul focului. Deasemenea tot ce inseamna cazare si masa va cadea in sarcina noastra.

Ce trebuie sa faci?

Sa scrii pe blogul tau de ce ai vrea sa mergi intr-un weekend de aventura. Ce ti-ai dori sa faci la munte, ce intelegi tu prin turism de aventura. Trebuie ca postarea sa contina o directionare catre site-ul Outextrem unde se desfasoara concursul. Trebuie sa postezi ca si comment la postarea cu concursul link catre blogul tau!

Concursul se va desfasura in perioada 28.09 – 10.10.2010. Cele mai interesante trei povesti vor fi premiate cu cate doua locuri in aventura noastra.

Cine hotaraste?

Adica cine e juriul ca sa zic asa. Pai sunt trei membri.

Unul dintre ei este Doru aka dorupanaitescu.ro.
Al doilea membru este Cristi Dorombach aka Piticu. Nu cred ca are nevoie de prezentare.
Si cel de-al treilea este Andrei Ciobica, reprezentantul celor de la Outextrem, unul dintre cei ce vor avea grija de voi acolo.

Ce putem sa va garantam este ca va fi un weekend plin de adrenalina pe care nu il veti uita prea curand!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: