Unde-i blogosfera, unde-s bloggerii?

Ma tot tin sa scriu despre Re:seminarul de saptamana trecuta, evenimentul ogranizat de Ecostin prin refresh.ro, unde au participat bloggeri dar si oameni de online deopotriva.

Am tot citit comentarii, toata lumea spune cam acelasi lucru. Noi bloggerii suntem gata sa vorbim de evenimente, sa participam la evenimente, numai bagati-ne in seama. Cealalta concluzie a fost faptul ca Joe a vorbit despre branding in termeni generali.

Dat fiind faptul ca audienta a fost doar de cateva persoane si nu s-au taiat bilete la intrare, probabil ca terbuia sa fim mai apropriati, trebuia sa comunicam iar speakerii sa interactioneze cu publicul mai mult. Acum nu stiu, mi-a placut de Cristina care a intrebat cati aveti twitter d-aici? Dar oamenii n-au reactionat, eh … trebuia mai mult.
Cealalta chestie a fost ca lumea ori trebuia sa o opreasca pe Joe, ori ea trebuia sa dea militaria din pod si sa ne zica cum facem un brand de talia coca-cola din doua miscari, pentru ca nu-i asa chestii generale aflam si noi din carti sau de pe net, cum se aplica ele, atunci intervin lucrurile picante. (sau asta e doar parerea mea)

Si ca sa reinventam roata, genul asta de intalniri au mai fost organizate de Manafu, sau de Bobby acum cativa ani, cand toata blogosfera era la inceput. Ma oftic si nu inteleg de ce naiba nu putem creste nivelul lor sau cel putin sa existe o constanta in intalniri, din care sa se creasca ceva, sa se dezvolte un lucru – cu workshopuri si rezultate – dar si chestii noi pentru altii noi.  Btw, Costin, ceva video, ca n-am putut sa stau pana la final, suna telefonul in draci.

Pentru ca imi spunea cineva la B’estfest care ma vazuse ca’s piticu: care internet? Ce cauta omul pe net cand intra prima data?

Links:

Raluxa, Tara, Radu, Magda, Budddha.

Poza de la sorin facuta de raluxa.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: