Unde sunt ONG-urile de protejat cainii?

Daca nu stiati ca ONG-urile alea care se chinuie sa protejeze cainii vagabonzi sunt numai solutii de spalat bani, iata inca o isprava care ar trebui sa le faca sa isi schimbe atitudinea.

Judecatorii Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO) au decis marti că România trebuie să plătească despăgubiri de 9.000 de euro unei femei care a fost muşcată de câini vagabonzi şi care a reclamat autorităţile române la CEDO pentru că nu au luat măsuri adecvate ca să rezolve problema câinilor vagabonzi din Capitală.

Sursa

Adica noi avem 50 de mii de asociatii care protejeaza cainii aia vagabonzi si nimeni nu le face nimic, dar tot noi luam amenzi pentru asta. Acum astept sa vina gagicile disperate ca pe ele nu le baga nimeni in seamna si si-au gasit linistea intr-un caine. Stiti, la oras de obicei traiesc oameni. Asa incat ONG-urile astea ar trebui ori sa se desfiinteze ori sa isi schimbe activitatea. Sa planteze copaci spre exemplu. Dupa ce ii planteaza au si bani de lemne, iar de acolo sunt mai scumpe. Hai, asa scapam de caini mai repede, avem mai multa curatenie, nu ne e frica sa iesim afara si daca plantam si copaci avem sansa sa respiram aer curat.

Alte articole despre cainii vagabonzi

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply