Unde sunt primarii de sector?

Imi amintesc ca anii trecuti toata lumea era la bravura si in plina strada, fiecare primar de sector laudandu-se cu realizari la hectar in ceea ce priveste deszapezirea. Partea complicata de anul asta e ca nu au unde sa depoziteze zapada, drept urmare au lasat-o pe strazi. De asta nici un primar nu a mai iesit la deszapezit. Mai mult decat atat, nici masini de deszapezire nu exista pe strazi. Am vazut azi intr-un mod dramatic un buldozer care se chinuia sa curete o strada din sectorul 3. Cum buldozerul nu are lama de deszapezit int0arsa intr-o parte, el racaia pur si simplu asfaltul aruncand zapada in stanga sau in dreapta, in jurul sau. Si racaia asfaltul, adica la primavara urmeaza reasfaltare. In alta ordine de idei, in afara de un tractoras, care cred ca e al cuiva din zona, cu lama care intra pe stradute, nimeni nu intervine. Iar pe stradute e gheata pe sub zapada si ploaia de zilele astea.

In alta ordine de idei singurul care face bravura in toata perioada asta e Piedone. Nu ca ar curata strazile de zapada, dar ii pacaleste pe oameni punand in fata masinilor de deszapezire, masini cu luminite albastre. Da bine la public, apoi vine sa se vaite si sa zica ca urgia a fost prea puternica si sa-l mai votam o data. Ah si ca deszapezirea a costat zeci de mii de euro.

 Deszapezire in sectorul 4

Vezi mai multe video din auto-moto

Nu va temeti ca se curata zapada din sectorul 4. Muntele asta de zapada e la locul lui.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply