Unde te-ai da prima data cu bicicleta rosie

Unde te-ai da prima data cu bicicleta rosie

Ti-ai luat bicicleta si vrei sa iesi cu ea in oras, sa te lauzi, sa te bucuri, sa o testezi, sa fii vazut si sa te intalnesti cu alti prieteni care au biciclete, ca acum esti in lumea lor.


Si unde sa te duci cu bicla, decat in parc. Asa cum iti iei o masina noua, asa si cu bicicleta, te duci in parc ca sa te faci remarcat.  Si daca te intalnesti cu prietenii sa te poti lauda, uite, bicicleta rosie de la concursul de pe blogul lui piticu, un bloggger.

Cum prin oras piste de biciclete nu mai sunt, parcurile par a fi singura solutie a mersului pe doua roti.  Si daca vorbim de prima plimbare cu bicicleta, parcul Tineretului pare cea mai buna alegere. Iarba, umbra, putin deal, ceva fete frumoase si gandurile tale. Desi, daca ai experienta in mersul pe bicicleta ai putea incerca si parcul IOR, iar daca esti fata singura, ai putea ataca direct parcul Herastrau.  O tura de lac iti poate scoate in cale iubirea vietii.

Ai putea apoi sa te duci cu bicicleta la metrou, in drum spre munca ca sa nu transpiri prea mult.

Si daca n-ai bicicleta, nu e greu sa faci rost de una. Anul acesta Coca-Cola organizeaza iar campania Bicicleta Rosie. Ca să poti participa, va trebui să scrii doua articole care să răspundă la minim două din temele săptămânale, publicate anterior pe blogurile arhiblog.ro, portocalamecanica.ro,  cabral.ro si sebastianbrgau.ro. Sarcina zilei de azi, de pe blogul meu, este ultima pe care o primiti si aveti timp pana joi, ora 16.00, sa va inscrieti. Noi, cei 5 bloggeri, vom citi toate articolele voastre si vom anunta vineri la pranz castigatorii.

Sambata, veti putea sa va  dati cu bicicletele. Asa incat astept sa imi spuneti unde veti face asta, care este primul vostru drum cu bicicleta?  Lasati comentarii si trackback-uri ca sa stiu ca ati scris.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: