Televizorul destept

Am ajuns deci la momentul cand un televizor incepe sa faca exact ce trebuie. Sa ia locul unui calculator, sa faca poze, sa iti permita comunicarea fara fire, asa cum e si normal. Si daca il mai si atarni de perete sau daca faci un perete de televizoare, cum am vazut in StarTrek, filmele nu mai par chiar ceva SF. Iar filmele pe care acum cativa ani le consideram SF, acum sunt deja realitate.

Nu e complicat sa setezi un televizor, sa il legi la internet, sa te bucuri de internet pe tv si sa te relaxezi acasa, intr-un singur loc asa cum altii fac pe calculator, cu telefonul in mana, sau cu tableta.

 

In schimb astept un moment in care se va stabiliza oarecum tehnologia. Pentru ca eu mi-am luat un televizor destept, iar la doua saptamani dupa a aparut unul si mai destept. Asa ca nu vreau sa ma decid acum ce voi face. Si de altfel, la fel e si cu telefoanele, tabletele, calculatoarele. Au termen de expirare, in vreo 6 luni apare ceva care dubleaza performantele.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: