Untold. Ziua unu si ziua doi

Untold. Ziua unu si ziua doi

Am ajuns la Untold joi, dupa un drum de
opt ore cu masina de la Bucuresti. Drum care n-a avut nici o probema si nici un accident. Dar de pe autostrada pana in Alba-Iulia am stat in coloana de 10 km, pentru ca la intrare in oras era politia.

Oricum festivalul este extrem de bine organizat. Am stat la intrare fix cinci minute, cu tot cu controlul de securitate la sange, o data efectuat de catre politia romana, o data de catre organizatori.
E o senzatie foarte buna de siguranta, atat timp cat vezi atat de multa politie langa tine. Altfel, daca nu fumezi iarba langa ei, nici nu te cearta.

Este extrem de multa lume. Oficialii estimasera pentru prima zi 70.000 de oameni pe Cluj Arena, scena principala. Eu estimasem mai mult. Iar inca tot pe atat am estimat eu in afara stadionului. De altdel, extrem de multa lume.

Au fost cozi la ghiseele de incarcat cardurile, dar nu inteleg de ce oamenii cand vad un ghiseu de incarcat cardurile se opresc fix la el, fara sa se gandeasca ca au si mai departe, alte locuri de incarcat cardul. La anul, pentru ca se pastreaza aceleasi bratari si carduri, sper sa existe si puncte automate de inarcare. Oamenii s-au tehnologizat.

Muzica a fost aproape buna. Duc dorul boxelor din spate, pentru putere, dar parca asa e mai mult loc.
Scena e ok.

Pentru ca vara asta a fost racoroasa, noaptea sunt 15 grade, deci frig la Cluj. Si nimeni din cei de la Untold nu s-au gandit sa faca hanorace, bluze cu maneca lunga, ceva, ca sa le puna in vanzare noaptea. Ar fi cumparat frigurosii ca mine care si-au uitat geaca acasa.

Ah. Multe fete frumoase. A se citi fetze. Asta e diferenta dinte Untold si alte festivaluri de pe aici, dar si din lume. Aici se strang fetele frumoase si iti este drag sa te uiti la oamenii de langa tine, la ceilalti participani.

Cam atat dupa prima zi, urmeaza inca trei. Poze pe Faceboook.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply