UPC – Astral filtreaza IP-uri pe criterii politice

Am avut in seara asta la Realitatea o emisiune de mare angajament politic. N-ar fi fost o problema daca nu ar fi picat situl realitatea.net. De fapt nici daca pica nu era o problema ca exista lucruri care se mai intampla, problema a revenit atat timp cat pagina nu se incarca de pe anumite conexiuni UPC.

Mai mult, daca pagina realitatea.net nu merge, adica IP-ul ala nu poate fi accesat, atunci cum dracu celelalte IP-uri din jur si celelalte situri functioneaza corespunzator?

In rest toti ceilalti furnizori de internet ajung la adresa dorita.

Acuma ce sa inteleg eu de aici? Ca alora de la UPC nu le place de Vadim? Sau nu le place de Vacaroiu, de Boureanu? Pe cine n-au vrut ca sa voteze lumea? Mai mult cine da comenzi politice in internetul romanesc? E bine de stiut ca vom putea vedea pagini intregi cu votati xulescu, sau ca vom putea citi numai ce dicteaza puterea. Si nu pentru ca internetul n-ar fi liber, pentru ca este, ci pentru ca doar anumiti furnizori de servicii sunt controlati politic si nu numai.

Si poza pentru confirmare.

tracert realitatea

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: