Ura gratuita de neam, de tara, de PR, de F64

Ura gratuita de neam, de tara, de PR, de F64

Romanii sunt un popor tare chitros si pricinos. Pe langa asta sunt imbecili si retarzi. As putea sa si argumetez dar nu o fac. Dar daca tot s-au terminat articolele de ura despre F64, nu pot sa nu scriu si eu unul. Tot de ura bineinteles.

De fapt, toata lumea scrisese ca F64 a trimis nu stiu ce comunicat. Sa le fie de bine, la mine nu a ajuns, probabil [email protected] e o adresa de mail imposibil de retinut sau de tastat. A trebuit sa ma rog de unul, de altul, sa-mi dea si mie cineva un forward la acel comunicat. Si aceasta tocmai dupa ce s-a intamplat tot evenimentul respectiv.

Si pentru ca romanii sunt chitrosi si pricinosi, mai zic o data. Probabil nu le-a placut ca au primit de la F64 o camera foto, digitala, functionala. Nu am retinut ce marca e, dar oamenii  au luat-o, multumim, las ca dam cu voi de pamant imediat. Iar camera foto o vor vinde pe okazii. Deci cum? Tu te duci la un eveniment, primesti un … cadou, stimulent, multumire si tu il vinzi? Pai nu mai bine ar trebui sa dai si bani ca sa te duci la acel eveniment? Asta ca sa iti scoti investitia.

Imbecili si retarzi, pentru ca n-am inteles care a fost scandalul cu F64. Toata presa s-a  bagat in acuzatii mai grave decat ar fi scris bloggerii care n-au putut intra la ABSOLUT, dar absolut toti au dat-0 in bara. Asta desi F64 ii invitase cu ganduri bune si le mai si daduse un cadou. Pe bune? Asa se face presa aici?  Ah, de fapt, altfel se face presa aici. Se da copy paste fara sa se informeze, pentru ca daca cineva vrea sa se informeze, ceilalti ii dau in cap. Vedeti comentariile de aici.

Nu am avut nici rabdare si nici intereses sa citesc in presa articole hateristice despre F64. Ei spera ca astfel fac trafic, ca astfel arata ca au muschii tari? As rade cu gura pana la urechi cand le vor fi pleznit muschii aia. Nu de alta, dar multi altii si-au furat-o astfel.  De asta nici nu stiu care a fost scandalul. Mai grav e ca nu stiu nici ce dracu au vrut sa comunice cei de la F64 cu Mos Craciun cu tot, asta pentru ca mesajul lor de comunicare a fost ignorat de cate presa, cei care ar fi trebuit de altfel sa-l transmita.

WP_20131216_23_13_24_Pro

Si draga F64. Daca presa te-a tratat cu curul. Presa aia careia i-ai dat o camera foto, pe care ti-o va vinde pe Okazii, atunci  de ce nu comunici si in alta parte? Da, primesc extrem de mult spam pe mail si nu vreau sa imi fac reguli, pentru ca deja mailuri importante ajung in spam, dar cine stie, poate ai noroc.

Ce imi place la F64? Nu ca m-ar cunoaste oamenii din magazin, ci pentru ca sunt joviali si binedispusi atunci cand un nebun ca mine se duce si le face o gluma. Sau atunci cand se duce suparat in magazin si in secunda doi pleaca zambind acolo primind o bomboana. Asa, de ochi albastri. Bine ca nu ma apuca boala obiectivelor. Atat. Nu, nu vreau!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply