Uragane in Europa

Iar imi aduc aminte de filmele care preziceau finalul lumii. Si, ma uit cum, inca nu ne pasa, si cum o sa ajungem intr-o lume albastra, sau cenusie dupa cum doriti sa vedeti, in care nu avem nimic decat un frig ambiguu, 15 16 grade in ierni si 40 de grade vara. Asta cand nu apar furtuni puternice care sa distruga orice urma de civilizatie. Dar astea sunt din ce in ce mai dese. Si furtuna de zilele astea, se pare ca zguduie si matura un pic Europa. Pentru motivul ca … avem deja aproape 10 morti, in urma acestei furtuni.
Si asta din cauza unor rafale violente de vant.
Avem tornade la Londra, dar si in Baragan. Avem un singur institut abilitat care sa diagnosticheze o depresiune atmosferica ca si uragan, doar la Berlin. Si probabil maine, sau chiar in noaptea asta va sufla si la Bucuresti.

In alta ordine de idei, poza surprinsa de sateliti adineauri, nu e deloc frumoasa. Iar chestia asta vine peste noi.

untitled-1.jpg

Update : LONDON/BERLIN (Reuters) – At least 14 people died on Thursday as strong winds lashed northern Europe, sowing travel chaos and forcing dramatic helicopter rescues of sailors stranded at sea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Uragane in Europa

Leave a Reply

%d bloggers like this: