Va faceti corect verificarea de iarna a masinii?

Va faceti corect verificarea de iarna a masinii?

Gata, vine iarna!

Daca asta n-ar fi o stire, atunci n-am vedea la televizor minunatele reportaje cu zapada, masinile cu probleme si accidentele rutiere cauzate de conditiile meteo. Dar e bine sa ne pregatim nu-i asa?  Eu stiu ca de fiecare data, inaintea sezonului rece, se face o verificare a masinii: chestii de mecanica, frane, cauciucuri, etc si ca orice sofer trebuie sa se asigure ca masina lui e pregatita pentru iarna.  Si daca toti suntem mecanici si spunem ca n-avem nevoie de service pentru aceste verificari, ei bine cam avem nevoie pentru ca masinile sunt ceva mai sofisticate decat stiam noi.

 

Teoretic service-urile te taxeaza pentru verificarea de iarna. Dar nu toate. Spre exemplu Mercedes Benz isi invita toti proprietarii de masini Mercedes Benz, indiferent daca sunt personale sau ale companiei, cu masina in service pentru o verificare a luminilor pentru iarna. Iar aceasta este esentiala pentru ziua care mai are doar cateva ore.

Stiti cu totii ca pe TOATE drumurile  nationale trebuie sa circulati cu faza scurta aprinsa, indiferent de momentul zilei si de conditiile de trafic da?  Dar pentru aceasta stiti ca farurile voastre sunt corecte?  Spre exemplu eu stiu ca mie imi tremura un bec, pentru ca la un moment dat mi s-au desprins niste suporti si n-am fost in stare sa ii pun la loc. Dar Mercedesul tau? Are toate farurile corecte? Lumineaza cum trebuie, nu orbeste, vezi corect drumul? In poza de mai sus vezi cum ar trebui sa se comporte masinile in trafic. Cate dintre ele lumineaza astfel?

Pentru asta intra in aplicatia de pe Facebook si cauta o reprezentanta Mercedes-Benz aflata langa tine pentru a te programa la o verificare GRATUITA a luminilor de drum.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: